Inspirationskväll den 2 maj – Calmare Internationella Skola

Inspirationskväll den 2 maj

Torsdagen den 2/5 är du välkommen på en inspirationskväll. Ta chansen att få träffa rektor, lärare, elever och den nytillsatta kåren. Tillsammans arbetar vi för att du ska få de tre bästa åren i ditt liv.  Ta med föräldrar och vänner!  Vi bjuder på enklare tilltugg, musik och ett smakprov på vad vår PT-utbildning. Du får träffa blivande handledare för åk 1 som berättar om hur det är att gå på det program just du vill gå. Vi startar kvällen kl. 17.
Du kan också välja att besöka oss under en vanlig skoldag.  Skugga någon av våra elever och ta del av den dagliga undervisningen samt skaffa dig information om våra program, resor, mentorer i arbetslivet, musiktillägg eller PT-utbildning i samarbete med Wellness Studio.
Följande dagar kan du besöka oss:
10/4     CIS Idrottsgymnasium – Dagen innehåller bla. vindskyddsbygge, gymträning och en föreläsning om idrottskador.
16/4     CIS Natur- och teknikprogram – Under denna dag får du delta på kurser som biologi, matematik, fysik tillsammans med CIS elever och lärare.
29/4    CIS Samhällsprogram – Få koll på din omvärld. Du deltar på lektioner i samhällskunskap och historia tillsammans med CIS elever och lärare.
30/4  CIS Ekonomiprogram – En dag med juridik och workshop i entreprenörskap och företagsekonomi. Tre år i rad har CIS UF-företag vunnit kategorin årets UF-företag och tävlat i SM.
Lunch ingår i besöket, vi äter på restaurang Måltid.
Anmäl ditt besök till patrik.gahm@cis.se
Välkommen till oss!
Malin
Rektor CIS