Musik med Stage4you

Vårt musiktillägg med Stage4you är en unik möjlighet för dig som vill kombinera studier på högskoleförberedande program med studier i musik med professionella lärare från Stage4you. Du får det bästa av två världar! Med Stage4you´s kontakter i musik- och mediabranschen får du utveckla dig som artist och göra det du älskar på skoltid inom ramen för det individuella valet.

 “På Stage4you tror vi att passion och hårt arbete är grunden till all framgång.  Därför söker vi tjejer och killar som har stora drömmar och stora mål och som är redo att jobba för att uppnå dessa. Vi lovar att vi kommer vara minst lika passionerade och stödja dig genom att på bästa sätt dela med oss av våra erfarenheter och vår kunskap, som vi fått genom att arbeta många år i musik-och underhållningsbranschen. Vi tror att vi tillsammans kan utföra fantastiska saker, är du redo?”

Maxe Axelsson, Stage4you

Estetiska programmet inriktning musik, ht 18

Inför höstterminen 2018 planerar vi att tillsammans med Stage4you starta utbildningen för dig som vill bygga en karriär i musikbranschen. Vi erbjuder genom CIS en unik gymnasieplattform där du läser kärnämnen (Svenska, Matematik, Engelska etc.) i CIS lokaler och karaktärsämnen (Ensemblespel, Instrument och Sång, Musikproduktion etc.) i Stage4you’s lokaler, kort sagt; du får det bästa av båda världar!

Stage4you’s kontakter i musik- och mediabransch ger dig stora möjligheter att redan under din gymnasietid få utveckla både kunnande och karriär. Det Estetiska Programmet som ligger i grunden, är ett 3-årigt studieförberedande program där du genom dina individuella val kan styra behörighetsprofil mot vad du vill göra efter din utbildning. Vi erbjuder vidare också två fördjupningar dessa är; Artist/Musiker och  Producent/Scenproduktion.

Utbildningen är planerad att starta ht 2018, lämna in en intresseanmälan genom att skicka ett mejl till malin.toronilsson@cis.se Ange ditt namn, när du är född, nuvarande skola samt din hemadress.