CIS E-sportgymnasium – Calmare Internationella Skola

CIS E-sportgymnasium

 

Ta ett steg närmare toppen i League of Legends

E-sportprogrammet på CIS ger dig möjligheten att förbättra dina kunskaper inom League of Legends. Genom teori, spelande och analys får du som spelare en individanpassad coaching för din egna utveckling. Du utvecklar även dina färdigheter inom samarbete & gruppdynamik, etik & moral, kritiskt tänkande och problemlösning för att ta ditt spelande ett steg närmare toppen.

En träningsarena med obegränsade möjligheter

I “CIS E-sport Arena” finner du utrustning av industristandard för att ge dig som spelare de bästa förutsättningarna. Arenan utgörs av Alienwares produkter tillsammans med Razer Deathadder som mus. Genom coaching av en högt rankad lärare med åtta års erfarenhet av spelet får du möjligheten att utvecklas på detaljnivå för att nå dina mål inom League of Legends. I E-sport Arenan sker undervisningen genom teori, spelande och analys. Du som spelare använder sedan teorin i ditt spelande, avslutningsvis analyserar vi spelandet för att utvecklas. Oavsett vilken nivå du besitter är detta rätt plats för att förbättra dina färdigheter och komma närmare dina mål. I arenan fokuserar vi mycket på de fundamentala och mest centrala bitarna för att bli bättre för att du sedan ska kunna applicera dessa kunskaper i ditt spelande hemma och inte enbart i skolan.

Kontakt och frågor

Vid frågor gällande E-sportutbildningen är du välkommen att höra av dig till Alexander Rolf, E-sportansvarig, på mail: alexander.rolf@cis.se

 

Börjar du gymnasiet i augusti 2023?

Fyll i denna intresseanmälan så kontaktar vi dig för mer information.

INTRESSEANMÄLAN

Vill du veta mer om E-sport? Alexander ger dig här en introduktion.