CIS E-sportgymnasium – Calmare Internationella Skola

CIS E-sportgymnasium

Ta ett steg närmare toppen i Counter Strike 2

E-sportprogrammet på CIS ger dig möjligheten att förbättra dina kunskaper inom Counter Strike 2. Genom teori, spelande och analys får du som spelare en individanpassad coaching för din egna utveckling. Du utvecklar även dina färdigheter inom samarbete & gruppdynamik, etik & moral, kritiskt tänkande och problemlösning för att ta ditt spelande ett steg närmare toppen.

En träningsarena med obegränsade möjligheter

I “CIS E-sport Arena” finner du utrustning av industristandard för att ge dig som spelare de bästa förutsättningarna. Arenan innehar toppmodern utrustning från Sharkgaming och ZOWIE. Genom coaching av en fd spelare från den absoluta toppnivån får du möjligheten att utvecklas på detaljnivå för att nå dina mål inom CS2 . I E-sport Arenan sker undervisningen genom teori, spelande och analys. Du som spelare använder sedan teorin i ditt spelande, avslutningsvis analyserar vi spelandet för att utvecklas. Oavsett vilken nivå du besitter är detta rätt plats för att förbättra dina färdigheter och komma närmare dina mål. I arenan fokuserar vi mycket på de fundamentala och mest centrala bitarna för att bli bättre för att du sedan ska kunna applicera dessa kunskaper i ditt spelande hemma och inte enbart i skolan. Utbildningen innehåller även träningslära för värna om ditt fysiska välmående. I samarbete med Wellness Studios så får du ett gymkort samt coaching av skolans två personliga tränare.

Kontakt och frågor

Vid frågor gällande E-sportutbildningen är du välkommen att höra av dig till Edwin Sazesh, E-sportansvarig, på mail: edwin.sazesh@cis.se

 

Börjar du gymnasiet i augusti 2024?

Fyll i denna intresseanmälan så kontaktar vi dig för mer information.

INTRESSEANMÄLAN